Ga naar de inhoud

High Voltage Services

We are specializing in

classic, bold, and free hand tattoos that last a lifetime.

Quality piercing services.

Piercing laten zetten !!

In onze studio kun je bijna elke denkbare piercing laten zetten. Je bent in veilige handen bij onze professionele en ervaren Iris Rozema. Alle vragen die je nog over de piercing hebt kun je aan haar stellen.

Wanneer je eruit bent wat je wil dan wordt de piercing na zorgvuldig overleg door haar geplaatst en je krijgt duidelijke informatie over de nazorg.

LET OP: piercings worden alleen vrijdags op afspraak geplaatst.

Quality tattoo services. It’s not a hobby to us… It’s a lifestyle.

Tattoos

“TATOUAGES ZIJN (MEESTAL) VOOR HET LEVEN”

Daarom vinden wij het te belangrijk en te persoonlijk om via e-mail af te handelen. Neem daarom gewoon even de tijd en de moeite om bij ons “persoonlijk” langs te komen om al je wensen met ons te bespreken, pas daarna kunnen we een afspraak maken en gaan we voor de volle 100% aan je tattoo beginnen!

Dus laat je van te voren goed voorlichten en oriënteer je eerst goed voor je de keuze van een tatoeëerder maakt….. Tattoos zijn voor de rest van je leven!!!

Met vriendelijke groet,
HIGH VOLTAGE TATTOO CREW

ONZE HUISREGELS:

Wij werken strikt volgens de richtlijnen van de GGD (Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst Groningen) om de kwaliteit en hygiëne van zowel onze klanten als ons zelf te waarborgen, tevens staan wij onder controle van de V.W.A (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) met een officiële tattoo vergunning.

LEEFTIJD TATTOO LATEN ZETTEN:

Wij zetten geen tattoos bij personen onder de 16 jaar oud en tot 18 jaar niet op zichtbare lichaamsdelen. Neem daarom, om twijfel te voorkomen, altijd een geldig identificatiebewijs mee.
Wij hebben een zeer ruime keuze aan tattoo designs in alle soorten, maten en stijlen

PRIJS INDICATIES:

Wij geven geen prijsindicaties via E-mail, WhatsApp of Social media. Puur om de reden dat we je beter kunnen helpen in de shop, i.v.m. de tattoo grote, kleur en detail
Dus kom gerust een in de shop keer langs voor meer informatie en het bezichtigen van ons werk of om een tekening te laten maken, er is altijd wel iemand aanwezig die je te woord kan staan voor advies op maat.

En krijgt u ons niet direct te pakken via telefoon dan weet u dat we druk bezig zijn, probeer het dan later dan nog eens, of misschien nog beter kom gewoon even bij ons binnen, de koffie of thee staat voor je klaar.

Voor het ontwerpen van uw tattoo en het maken van een afspraak vragen wij een in verhouding zijnde vergoeding, hou daar rekening mee.


Voor kleine tattoos geld een aanbetaling vanaf € 25,-
Voor het grotere werk vragen wij een aanbetaling tot 50% van de offerte kosten uiteraard in goed overleg.

LET OP: ZONDER AANBETALING WORDEN ER GEEN AFSPRAKEN OF TEKENINGEN GEMAAKT

De aanbetaling wordt later verrekend met de tattoo, met uitzondering van Polynesische en grote Mandala’s, aangezien deze heel veel tijd en werk van ons in beslag nemen.

Tattoos & piercing Categories

Additional Services