Ga naar de inhoud

HIGH VOLTAGE TATTOO

Over ons

High Voltage Tattoo studio is sinds 2004 gevestigd in Stadskanaal. Wij hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot één van de mooiste, veel gerespecteerde en klantvriendelijkste tattooshops van het noorden des Nederlands.

Kwaliteit, professionaliteit en creativiteit staan bij ons voorop en ons hoofddoel is dat iedere klant met een tevreden gevoel en een waar Tattoo of Piercing kunstwerk naar huis gaat.
Shop08
Shop07

Wat wij zoal voor jullie kunnen betekeken:

TATOUAGES.

Bij ons worden de tattoo’s gezet door Marchel, Manon, Patrick en onze Peter. Wij zullen samen met u werken om uw wensen om te zetten in een mooie tattoo. We hebben in de winkel vele tekeningen liggen maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf iets te laten ontwerpen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om iets wat u op het internet heeft gevonden bij ons om te laten zetten in een unieke tattoo..

TATTO-REMOVAL.

Past de tatoeage niet meer binnen jouw levensstijl dan is er nu de mogelijkheid om jouw tatoeage zonder littekens te laten verwijderen. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste techniek op het gebied van tatoeage verwijdering met behulp van de YAG laser techniek.

PIERCINGS.

De piercings worden bij ons alleen op vrijdag gezet door Iris. Het piercen gebeurd niet op afspraak, u kunt dus gewoon naar binnen lopen. iris heeft vele jaren ervaring met het zetten, wat je terug ziet in het resultaat.
Shop12

Need a tatoo or piercing?

We make the finest tatoo artwork in the city