Ga naar de inhoud

Marchel Withoff

Ik ben

Marchel Withoff.

Eigenaar  “Highvoltagetattoo”  Netherlands.

Mijn hele leven staat al in het teken van creatief zijn.

“Wat mijn ogen zien kunnen mijn handen maken”

Dit motto staat ook centraal in mijn leven.

Van steen, hout, ijzer, papier, inkt ik pak alles aan en maak overal wat bijzonders van.

Ik ben dan ook altijd op zoek geweest naar een uitdaging om verder te komen. Toen een vriend van me, (Leon Huiting) met tatoeëren begon, ben ik daar ook in geïnteresseerd geraakt.

Nadat ik zelf al verschillende tattoos had laten zetten ben ik bij hem in de leer gegaan. De eerste tattoomachines had ik van hem gekregen en heb ik nog steeds. Vervolgens ging het snel; nog weinig ervaring natuurlijk, maar heb me al vrij snel ingeschreven bij de KVK.(21-07-2006)

Samen met vrienden was er al snel een Tattooshop gerealiseerd aan de HJ kniggestraat 109A.

Alles was in het beginstadium natuurlijk heel onwennig en nieuw. Naast de nieuwe shop was ik ook nog aan het werk bij Huisman warmtetechniek. Dat waren dus dagen van 7 uur morgens tot 12 uur avonds.(maar alles om wat te bereiken toch!) Na een paar jaar gedraaid te hebben, was het toch alweer tijd voor een totale verbouwing om de shop groter te maken. (2009) Ook weer met veel hulp van vrienden werd dat gerealiseerd.

De ruimere shop betekende nog meer werkplezier. Toch wilde ik meer opties bieden. Ik ben aan de studie gegaan voor het verwijderen van tatoeages. (2011)
Vanaf dat moment konden we dus ook oude tatoeages lichter maken en er weer een mooie tattoo overheen zetten. We waren natuurlijk ook al op diverse tattooconventies te zien.

En de bekendheid werd steeds groter en we kregen steeds meer klanten van veraf.

Toen ik in 2015 besloot om het groot aan te pakken en naar een pand(huidige locatie) vlakbij het centrum in Stadskanaal te verhuizen. Hier hebben we 270 m2 met 6 werkplekken en een grote wachtruimte voorzien van een gezellige koffie hoek.

Dat was een mega verbouwing die ook weer mede dankzij mijn vrienden in 2 week geregeld was. Hele lange dagen en mega veel houtwerk, verf en toewijding verder mocht het resultaat er zijn. Zonder de hulp van vrienden was dat echt niet gelukt.
Ik ben super trots op Tattooshop High Voltage.

Manon kwam ik al snel tegen en ze viel me op door haar veelzijdige creativiteit en vroeg haar een keer lang te komen. Al snel waren we er uit. En kwam ze ook bij ons in de shop.

We hadden ook nog een Piercer nodig.
en Iris kwam ons team versterken.in 2015 wat al snel klikte.
Ze vonden al snel hun draai in de shop.
Dus er werd een piercing ruimte gebouwd..

Na wat leerlingen en stagiaires te hebben gehad. Was het tijd voor wat nieuws om de klanten nog wat meer te bieden.


Een barbier was het antwoord.
(Richard Hoekman) Ook wel bekend als Barber Hoek 
Een barberhoek was al snel in de shop gerealiseerd en we hadden er weer een stukje service bij.

Daarna kwam ook Patrick bij ons in de leer (2017) en hij viel al snel op door zijn gedrevenheid. Al zeer snel was er weer een plekje opgevuld dus.

De drukte nam al snel toe in de nieuwe shop en er was toch nog iemand nodig voor de ontvangst en toen kwam ik een oude vriend tegen die ook altijd al creatief was.
(Peter pijper) ik vroeg hem om bij ons in de leer te komen en hij begon destijds dus als stagiaire en groeide ook al snel uit tot artiest.

Nou was het team compleet en konden we de klanten van verschillende dingen en stijlen voorzien, en tot op de dag van vandaag is het een gezellige veelzijdige tattoo, removal, piercing en barbershop.

Waar u samen met ons over uw ideeën kunt overleggen.om vervolgens tot een mooi eindresultaat kunt komen, en dit alles onder het genot van een kop koffie of thee.

De deur staat (voorlopig alleen van wegge de Covid19 op afspraak) altijd open voor een kop koffie overleg of gewoon wat ideeën op te doen.

En klantvriendelijkheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel, dus kom dus gerust een keertje langs om alles te kunnen bewonderen.

Greetzzz Marchel Withoff

Maak hier een online afspraak met Marchel:

    Need a tatoo or piercing?

    We make the finest tatoo artwork in the city