Ga naar de inhoud

Manon van Galen

Hi all


ik ben Manon van Galen.

Mijn liefde voor tattoos ontstond al in mijn kinderjaren. Ik zag 2 mensen in het zwembad die onder de tatoeages zaten en zwom naar ze toe om te vertellen dat ze er heel mooi uitzagen.

Zelf tekende ik ook altijd van jongs af aan en mijn droom was om naar de kunstacademie te gaan. Na mijn afgeronde HAVO opleiding heb ik dat ook wel eventjes geprobeerd, maar het was toch niet de studie die ik zocht.

Zelf had ik ondertussen een tattoomachine aangeschaft en oefende veel op varkenshuid. In 2013 ben ik bij Knoutskey Tattoo terechtgekomen als leerling en heb er veel geleerd. Ik leerde uiteindelijk Marchel kennen en hij bood me een plekje aan in zijn shop High Voltage Tattoo.

Zelf houd ik wel van nieuwe uitdagingen en met de drive om mijzelf verder te ontwikkelen ben ik voor 100 % die uitdaging aangegaan en ben ik sinds 2015 werkzaam bij High Voltage Tattoo! Ondertussen heb ik hier al veel tattoos gezet en heb het nog altijd naar mijn zin.

Ik vind mijzelf een allround artist, in principe zet ik meerdere stylen… Maar mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar blackwork, newschool en traditional werken!

Hope to see you soon in the High Voltage Tattoo shop.

Manon

Of maak hier een afspraak met Manon:

    Need a tatoo or piercing?

    We make the finest tatoo artwork in the city